Niets is vervelender dan vocht, schimmel of een slechte geur in uw huis of uw bedrijf. Het zoeken naar de oorzaak is vaak een moeilijk en langzaam proces. Waterlekdetectie.be detecteert snel, efficiënt én voordelig de oorzaak van waterlekken, geurhinder, schimmel en condens

 

BIJ WELKE PROBLEMEN KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

LEKKAGES

Opsporen van lekkages zonder breekschade

Waterlekken, problemen met afvoer- en gasleidingen, vochtplekken, drukverlies, lekken in daken, … hebben voor ons geen geheimen. Wij voeren lekdetecties uit en zoeken snel en doeltreffend naar de oorzaken ervan. Niet onbelangrijk, wij doen dit zonder breekschade.

LEKDETECTIE

GEURHINDER

Opsporen oorzaken geurhinder

Heeft u last van rioolgeur, gasreuk of putjeslucht in uw huis of bedrijf? Met geavanceerde technieken sporen wij snel de oorzaak op zonder schade te brengen aan uw pand. U krijgt van ons een duidelijk rapport waarmee het probleem aangepakt kan worden.

GEURHINDER

SCHIMMEL

schimmels - opsporen van de oorzaken van schimmel

Schimmels in huis brengen niet alleen schade toe aan uw huis. Ze zijn ook gevaarlijk voor de gezondheid en dienen zo snel mogelijk aangepakt te worden. Wij zoeken niet alleen naar de oorzaak, wij maken een overzichtelijk verslag.

SCHIMMEL

CONDENS

CONDENS - OPSPOREN OORZAKEN VAN CONDENS

Condensatie kan veel problemen veroorzaken, van schade aan uw huis of pand, tot gezondheidsproblemen. Langdurige condens op ramen, vloeren, muren of spouwen kan schimmel veroorzaken, met alle gevolgen van dien. U kan bij ons terecht voor gedetailleerde rapportage.

CONDENS

Hoe sneller u de oorzaak van uw probleem kent,
hoe sneller u geholpen kan worden.

CONTACTEER ONS NU